over ons

Juwelier&AntiquairBruens

 In het centrum van Amsterdam vindt u onze prachtige winkel.   Juwelier Bruens begon in een klein pand gelegen te Den Haag als antiquair, maar verhuisde al spoedig naar onze hoofdstad Amsterdam, waar het met open armen ontvangen werd door de Nieuwe Spiegelstraat.

Specialisme

  Juwelier Bruens is een specialist als het gaat om antiek, sieraden en exclusieve, vintage horloges. U bent bij ons op het juiste adres voor de verkoop, inkoop/inruil, reparatie, taxatie en alle denkbare diensten rondom antiek. Ook voor revisie en herstel van mechanismen draaien we onze handen niet om. Wij werken uiteraard alleen met autentieke, originele onderdelen, zodat alles in de originele staat gerestaureerd wordt.

 In onze winkel vindt u een ruime collectie vintage horloges van merken als Rolex, Patek Philippe, IWC, Corum, Jaeger Le Coultre, Cartier, Omega, Audemar Piquet, Ebel, Hublot en meer. U bent altijd van harte welkom om langs te komen en ons prachtige aanbod te bekijken. Op zoek naar een specifiek vintage horloge? Laat het ons vrijblijvend weten.

Naast verkoop, reparatie en taxatie van vintage horloges, juwelen, empire meubelen en empire klokken is  Juwelier Bruens tevens uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam op het gebied van goud kopen of verkopen. U kunt bij ons dus ook terecht voor uw oud goud, gouden sieraden en overige edelmetaal. Wij nemen het graag tegen de beste goudprijs van u over.

Waar wij voor staan

Sinds enkele jaren is alweer de derde generatie werkzaam bij  Juwelier Bruens. Zowel in de verkoop als achter de schermen hebben zij veel ervaring opgedaan, waardoor het team zich op de juiste manier heeft weten te specialiseren. Op deze manier proberen wij onze kwaliteit en garanties te waarborgen.

Meer weten? Wij verwelkomen u graag onder het genot van een drankje bij  Juwelier & Antiquair Bruens, Nieuwe Spiegelstraat 53 te Amsterdam. Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u ons altijd contacteren op onderstaand telefoonnummer of contactformulier. Tot snel bij Bloedkoraal Bruens!